Tidigare slutproduktioner

Tidigare slutproduktioner 

Här ser du scener från de tidigare slutproduktionerna!

Novell/kortfilmerna är resultatet av filmblocket på Studio Meisner och är skapade genom ”devising” metoden. Skådespelarna har ihop med Emilie Nyman framarbetat manuset genom Meisnerteknikens improvisationer.  Manuset består av tre eller fler huvudscener som även fungerar  fristående och kan därför användas som showreel material. Scenerna är även sammanvävda till en berättelse.

 

Vid gränsen.

Filmen beräknas vara klar under februari 2018.

 

I huset där vi bor

”I huset där vi bor”. Om fyra familjer som alla bor i samma hus. Om trasiga relationer och längtan efter samhörighet.

henric-stellanveronica-skrattemilie-sofia

 

ByU (Be You)

Denna poetiska novellfilm spelades in under januari 2016. Den handlar om att följa sitt hjärta, att vara sann mot sig själv. Vi får följa finansmannen Leon som driver det framgångsrika företaget; ByU.  Men han har gått emot sitt sanna hjärta att få vara pianist. Genom hans kollaps hjälper han sina vänner vidare att hitta fram till det som är viktigast i livet.

leon-byubyu-alla-skog-300

LETsGO

Mycket specialeffekter i denna film!

Sci-fi filmen LETsGO handlar om en pilot och ett gäng semesterfirare som befinner sig i rymden på semester. De råkar dock ut för det värsta man kan tänka sig; farkosten går sönder. Vi får följa deras resa  mot att släppa taget om sådant de inte kan kontrollera och istället fokusera på det allra viktigaste – kärleken till dem vi bryr oss om.

En mardrömsresa i rymden där vi får följa en pilot och ett gäng semesterfirare.

Emilie Nyman instruerar på Studio Meisner skådespelarutbildning

Lita på mig

Filmen lita på mig spelades in under januari månad 2015 och augusti 2015.

En film om att vara fast i sitt eget huvud. Om att fastna i paranoida tankar att alla är emot en, även de som står en närmast.

En man springer i en korridor och försöker ta sig ut men fastnar i olika traumatiska rum.

mor-son-doktor-shortfilm

bild-kim-i-gra%cc%88s

Filmen SVARA

Filmen Svara spelades in våren 2014.  Den handlar tre kvinnor som på olika sätt stöter bort de personer som betyder mest för dem. Om längtan efter det viktigaste i livet – våra nära och kära – och om hur komplicerade dessa relationer ofta är.

Elever på Studio Meisners skådespelarutbildning i Meisnerteknik