Grundkurs i Meisnerteknik – Meisner 1

Grundkurs i skådespeleri med Meisnertekniken

På grund av coronaläget hålls kursen utomhus och med max 4-6 deltagare.  Plats meddelas när det närmar sig. Antingen i närheten till lokalen på Lilla Essingen eller i Tyresö. Avstånd hålls och vi tänker på att tvätta händer innan och efter kursen. 

Kursen riktar sig till alla med ett öppet sinne och stark lust att prova på skådespeleri där du möter dig själv. De flesta som gått kursen tidigare har varit professionella skådespelare , musikalartister, semi-professionella samt nybörjare inför skådespeleri men med tidigare erfarenhet av sceniskt framförande av något slag.

Grundkurs i Meisnerteknik

Den här kursen i Meisnerteknik är intensiv och med få deltagare. Därför får du chansen att verkligen ta plats på scen och ta för dig. Kursen är uppbyggd av improvisationer baserade på meisnertekniken. Du kommer att utforska de viktigaste elementen som får en scen att ”fungera”. I meisnerövningarna utgår du från dig själv. Karaktären skapas utifrån situationen.

Under workshopen övar du dig i att vara i nuet. Du övar dig i att inte vara ”uppe i huvudet” utan att följa och lita på dina impulser. Du får chansen att våga vara ”dålig”, att göra ”fel” om och om igen. Så småningom släpper prestationsångesten och kreativiteten kan flöda.

En chans till att verkligen utvecklas på scen och därigenom dig själv.

NÄSTKOMMANDE KURS – MEISNER 1 – GRUNDKURS

 

Meisner 1 augusti 2020

Lördag 1 augusti kl 10 – 16

Söndag 2 augusti  kl 10 – 16

Lördag 15 augusti  kl 10 – 16

Söndag 16 augusti kl 10 – 16

(Fullbokad)

Lördag 31 oktober kl 10-16

söndag 1 november kl 10-16

lördag 7 november kl 10-16

söndag 8 november kl 10-16

(Platser kvar!)

 

Varmt välkommen med din  intresseanmälan.

Anmälan & pris >>